Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Author Topic: Round icons not appearing  (Read 1047 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Comrade

  • *
  • *
  • +11% chance to make useful post
  • Comrade might someday be someone...Comrade might someday be someone...Comrade might someday be someone...Comrade might someday be someone...
Round icons not appearing
« on: October 04, 2013, 03:09:51 PM »
« Last Edit: October 04, 2013, 03:23:54 PM by Antivirus_404 »

Offline sirmasters

  • *
  • +5% chance to make useful post
  • sirmasters barely matters.sirmasters barely matters.
    • My Twitter (My Forums are inactive at the moment)
Re: Round icons not appearing
« Reply #1 on: October 04, 2013, 03:27:17 PM »
Post the script of the weapon please.
._. I love coffee.

Offline Comrade

  • *
  • *
  • +11% chance to make useful post
  • Comrade might someday be someone...Comrade might someday be someone...Comrade might someday be someone...Comrade might someday be someone...
Re: Round icons not appearing
« Reply #2 on: October 04, 2013, 03:42:13 PM »
Post the script of the weapon please.

Here.
Code: [Select]
WeaponData
{
// Weapon data is loaded by both the Game and Client DLLs.
"printname" "COLT ANACONDA"
"viewmodel" "models/weapons/v_pist_44Magnum.mdl"
"playermodel" "models/weapons/w_pist_44Magnum.mdl" //FIXME:
"anim_prefix" "pistol"
"bucket" "1"
"bucket_position" "1"

"clip_size" "6"
"clip2_size" "-1"

"default_clip" "6"
"default_clip2" "-1"

"primary_ammo" "357"
"secondary_ammo" "None"

"weight" "4"
"item_flags" "0"

        "CSWorldModel"  "1"
        "LagScale"         "0.4"
"runspeed" "0.9"
     Adjust {

                "forward" "2.5"
                "-right"   "0.9"
          }



        IronSight {
                "right" "-2.34"
                "pitch"   "0.28"
                "forward"   "-0.4"
                "up"    "0.75"
                "AdjustAccuracy" "0.38"
          }

// Sounds for the weapon. There is a max of 16 sounds per category (i.e. max 16 "single_shot" sounds)
SoundData
{
"reload_npc" "Weapon_SMG1.NPC_Reload"
"empty" "Weapon_SMG1.Empty"
"single_shot" "Custom1.Single"
"single_shot_npc" "Custom1.NPC_Single"
}

// Weapon Sprite data is loaded by the Client DLL.
TextureData
{
"weapon"
{
"file" "sprites/anaconda"
"x" "0"
"y" "0"
"width" "128"
"height" "64"
}
"weapon_s"
{
"file" "sprites/anaconda"
"x" "0"
"y" "0"
"width" "128"
"height" "64"
}
"ammo"
{
file sprites/round_44
x 0
y 0
width 64
height 32
}
"ammo2"
{
"font" "WeaponIcons"
"character" "t"
}
"crosshair"
{
"font" "Crosshairs"
"character" "Q"
}
"autoaim"
{
"file" "sprites/crosshairs"
"x" "0"
"y" "48"
"width" "24"
"height" "24"
}
}

"WeaponSpec"
{
// 0 : single
// 1 : automatic
// 2 : shotgun
// 3 : autoshotgun
"WeaponType" "0"
"FireRate" "0.175"
"UnderWater" "1"
"AttachedGL" "0"


"Options" {
"LastDryFireActivity" "0"
"ReloadSound" "0"
"CrossHairMove" "0.2"
"CrossHairMinSize" "20.0"
}




"Activities" {
"IronSightPrimaryFire"   "ACT_VM_RECOIL1"
}

"Recoil" {
"PunchPitch" "-0 -0"
"PunchYaw" "-0 -0"
"EnableSnap" "1"
"SnapPitch" "-1.4 -1.25"
"SnapYaw" "-0.44 0.44"
"Crouch" "0.875"
"Amp" "1.000000009"
"PunchLimit" "4.0"
}

"Spread" {
"Default" "0.47"
"MaxSpread" "3.1"
"Run" "10.0"
"RunSpeed" "100"
"Crouch" "0.7"
"Fire" "2.5"
}

"Bullet" {
"AmmoType" "357"
"Damage" "30"
"ShotCount" "1"
"Tracer" "0"
"Force" "0.275"
                        "Penetrate"     "6"
}

"ShootPos" {
     "UpperPitch" "7 2.6 -2.55"
     "LowerPitch" "7 2.6 -2.55"
     "IronSight"  "7 0 -.5"
}


"Npc" {
"UseGL" "0"
"RifleAnim" "0"
                        "AnimType"   "pistol"
"BurstMax" "1"
"BurstMin" "1"
"FireRate" "0.66"
"Range" "2048"
"MuzzleFire" "1"
                        "FireRagdoll"      "0"
}

}

The problem seems to occur on EVERY SINGLE weapon.

Offline Pepsifan04

  • *
  • *
  • +12% chance to make useful post
  • Pepsifan04 might someday be someone...Pepsifan04 might someday be someone...Pepsifan04 might someday be someone...Pepsifan04 might someday be someone...
Re: Round icons not appearing
« Reply #3 on: October 04, 2013, 04:41:06 PM »
If I remember right "ammo" field only reads .ttf files (font), so to get that working you need to make special/custom font and put the ammo icons in there (look "ammo2" and check Weaponicons for reference)
DROP DATABASE bsnooch