Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Author Topic: Round icons not appearing  (Read 1255 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Comrade

  • *
  • *
  • +11% chance to make useful post
  • Comrade might someday be someone...Comrade might someday be someone...Comrade might someday be someone...Comrade might someday be someone...
Round icons not appearing
« on: October 04, 2013, 03:09:51 PM »
« Last Edit: October 04, 2013, 03:23:54 PM by Antivirus_404 »

Offline sirmasters

  • *
  • +5% chance to make useful post
  • sirmasters barely matters.sirmasters barely matters.
    • My Twitter (My Forums are inactive at the moment)
Re: Round icons not appearing
« Reply #1 on: October 04, 2013, 03:27:17 PM »
Post the script of the weapon please.
._. I love coffee.

Offline Comrade

  • *
  • *
  • +11% chance to make useful post
  • Comrade might someday be someone...Comrade might someday be someone...Comrade might someday be someone...Comrade might someday be someone...
Re: Round icons not appearing
« Reply #2 on: October 04, 2013, 03:42:13 PM »
Post the script of the weapon please.

Here.
Code: [Select]
WeaponData
{
// Weapon data is loaded by both the Game and Client DLLs.
"printname" "COLT ANACONDA"
"viewmodel" "models/weapons/v_pist_44Magnum.mdl"
"playermodel" "models/weapons/w_pist_44Magnum.mdl" //FIXME:
"anim_prefix" "pistol"
"bucket" "1"
"bucket_position" "1"

"clip_size" "6"
"clip2_size" "-1"

"default_clip" "6"
"default_clip2" "-1"

"primary_ammo" "357"
"secondary_ammo" "None"

"weight" "4"
"item_flags" "0"

        "CSWorldModel"  "1"
        "LagScale"         "0.4"
"runspeed" "0.9"
     Adjust {

                "forward" "2.5"
                "-right"   "0.9"
          }



        IronSight {
                "right" "-2.34"
                "pitch"   "0.28"
                "forward"   "-0.4"
                "up"    "0.75"
                "AdjustAccuracy" "0.38"
          }

// Sounds for the weapon. There is a max of 16 sounds per category (i.e. max 16 "single_shot" sounds)
SoundData
{
"reload_npc" "Weapon_SMG1.NPC_Reload"
"empty" "Weapon_SMG1.Empty"
"single_shot" "Custom1.Single"
"single_shot_npc" "Custom1.NPC_Single"
}

// Weapon Sprite data is loaded by the Client DLL.
TextureData
{
"weapon"
{
"file" "sprites/anaconda"
"x" "0"
"y" "0"
"width" "128"
"height" "64"
}
"weapon_s"
{
"file" "sprites/anaconda"
"x" "0"
"y" "0"
"width" "128"
"height" "64"
}
"ammo"
{
file sprites/round_44
x 0
y 0
width 64
height 32
}
"ammo2"
{
"font" "WeaponIcons"
"character" "t"
}
"crosshair"
{
"font" "Crosshairs"
"character" "Q"
}
"autoaim"
{
"file" "sprites/crosshairs"
"x" "0"
"y" "48"
"width" "24"
"height" "24"
}
}

"WeaponSpec"
{
// 0 : single
// 1 : automatic
// 2 : shotgun
// 3 : autoshotgun
"WeaponType" "0"
"FireRate" "0.175"
"UnderWater" "1"
"AttachedGL" "0"


"Options" {
"LastDryFireActivity" "0"
"ReloadSound" "0"
"CrossHairMove" "0.2"
"CrossHairMinSize" "20.0"
}




"Activities" {
"IronSightPrimaryFire"   "ACT_VM_RECOIL1"
}

"Recoil" {
"PunchPitch" "-0 -0"
"PunchYaw" "-0 -0"
"EnableSnap" "1"
"SnapPitch" "-1.4 -1.25"
"SnapYaw" "-0.44 0.44"
"Crouch" "0.875"
"Amp" "1.000000009"
"PunchLimit" "4.0"
}

"Spread" {
"Default" "0.47"
"MaxSpread" "3.1"
"Run" "10.0"
"RunSpeed" "100"
"Crouch" "0.7"
"Fire" "2.5"
}

"Bullet" {
"AmmoType" "357"
"Damage" "30"
"ShotCount" "1"
"Tracer" "0"
"Force" "0.275"
                        "Penetrate"     "6"
}

"ShootPos" {
     "UpperPitch" "7 2.6 -2.55"
     "LowerPitch" "7 2.6 -2.55"
     "IronSight"  "7 0 -.5"
}


"Npc" {
"UseGL" "0"
"RifleAnim" "0"
                        "AnimType"   "pistol"
"BurstMax" "1"
"BurstMin" "1"
"FireRate" "0.66"
"Range" "2048"
"MuzzleFire" "1"
                        "FireRagdoll"      "0"
}

}

The problem seems to occur on EVERY SINGLE weapon.

Offline Pepsifan04

  • *
  • *
  • +12% chance to make useful post
  • Pepsifan04 is on the verge of being accepted.Pepsifan04 is on the verge of being accepted.Pepsifan04 is on the verge of being accepted.Pepsifan04 is on the verge of being accepted.Pepsifan04 is on the verge of being accepted.
Re: Round icons not appearing
« Reply #3 on: October 04, 2013, 04:41:06 PM »
If I remember right "ammo" field only reads .ttf files (font), so to get that working you need to make special/custom font and put the ammo icons in there (look "ammo2" and check Weaponicons for reference)
Officially Unofficial BSNOOCH Discord:
https://discordapp.com/invite/eBqezeR