Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Author Topic: [CUSTOM] Wolfenstein 1960 AR +KF 2 Katana +Muzzle overhaul->MP40/P90 <smod40a+>  (Read 482 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HentaiSpirit

  • *
  • +2% chance to make useful post
  • HentaiSpirit has no influence.
These two model are from Gmod's TFA:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1186213359
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=764292449

Download: https://mega.nz/file/9YFDlKqb#eXgMGv52dWUMwYlw-cYZjSn5NRqdCh8OxlvxExStgo8

For the 1960 rifle I only had to copy in the HL2 arm (as suggested by Zoldat, it has c_arms supported) into the model and arrange the muzzleflash then recreate the audio script and redone the sound a bit. This weapon has a melee attack animation (specified in the custom_weapon1960.txt)
No world model, as I don't know how to do it yet :P

Killing Floor 2 katana is pretty much the same copy-paste of HL2 arms, just doesn't require further editing other than the custom weapon script.

The MP40 and P90 muzzle flash's been changed so they switch between different type of muzzle. The original smg1 doesn't produce any smoke when firing, only pistol and 357 muzzle has. I also sped up the animation a lil' bit.

Crosshairs not included

E: Added L4D2 katana sound










« Last Edit: September 23, 2020, 08:59:59 PM by HentaiSpirit »
No sorcery lies beyond my grasp !

Offline sgpt12

  • *
  • +1% chance to make useful post
  • sgpt12 has no influence.
Uhm, the katana viewmodel doesn't exist.
I installed it like any other smod weapon mod, and yet there is no katana viewmodel.
somebody know how to port models?

Offline sgpt12

  • *
  • +1% chance to make useful post
  • sgpt12 has no influence.

ok i just realized that these weren't in the 'weapons' subfolder in the models directory so it wouldn't load :P
somebody know how to port models?

Offline HentaiSpirit

  • *
  • +2% chance to make useful post
  • HentaiSpirit has no influence.

ok i just realized that these weren't in the 'weapons' subfolder in the models directory so it wouldn't load :P

whoops my bad I didn't put them in the "weapons" folder xD
No sorcery lies beyond my grasp !

 

SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal